Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Σοφία. Παναγιώτη, Βασίλη, Αλέξανδρε, Δάφνη, Δώρα και όλα τα παιδιά της Καλλιθέας.

Σας λέμε καλημέρα και το πιστεύουμε

Σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε αλλά και την ευκαιρία που μας προσφέρατε να "μουσκέψουν" τα μάτια μας, φανερά μπροστά σε άλλους ανθρώπους,
χωρίς να γυρίσουμε από την άλλη πλευρά για να το κρύψουμε αλλά να το ομολογούμε δυνατά ο ένας στον άλλο. Μιλήσαμε χτες το βράδυ με την ποίηση του Ρίτσου, με τρόπους συλλογικούς, λίγο ξεχασμένους για τους σημερινούς καιρούς.
Καταφέρατε με τη φρεσκάδά σας να μας αναγκάσετε να ξανασκεφτούμε και να πιστέψουμε ότι τα "μαθήματα" ιστορίας πρέπει να είναι κυρίως ζωντανά για να είναι και αποτελεσματικά. Ο Μανώλης Γλέζος απέδειξε, μέσα σε μερικά λεπτά, ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ έκφραση συναισθημάτων δεν αποτελεί αδυναμία αλλά είναι ένδειξη ανθρώπινης σοφίας.

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα κι από μας, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο Αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Υπέροχη εκδήλωση, μαγική βραδιά. Πάντα να πορεύεστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. prepei na euxaristisoume kai tous katapliktikous ka8igites pou mas ka8odigousan toso kairo!!
    eis to epanidin me a kainourgia sunergasia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω τι να πω...ηταν ολοφανερη η συμμετοχη ολων στη παρασταση και για αυτο βγηκε τοσο ομορφη η παρασταση!Ελπιζω να 3αναυπαρ3ει τετοια στιγμή...για ολους μας και να υπαρ3ουν περισσοτερες συμμετοχες απο το σχολειο μας...οχι σαν 8εατες αλλα σαν η8οποιους(την ψωνισα);-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που η αγωνία έγινε ανάμνηση, σας ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

    twinkle/άφησέ με
    O Ρίτσος μας έδωσε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε στο blog μας.Χρεαζόμαστε τη βοήθεια και την συμπαράστασή σας για να συνεχίσουμε.

    Παναγιώτη και Σοφία
    Σας καλωσορίζω.
    Χαίρομαι που γνωριστήκαμε περισσότερο αυτούς τους τρεις μήνες. Νομίζω ότι τίποτα δεν πάει χαμένο ακόμη και όταν όλα γίνουν μακρινή ανάμνηση. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σε στιγμές ΠΡΟΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πραγματικά εξεπλάγησα από το πόσο φανταστική ήταν η παράσταση του σαββάτου. Αν και με τον καιρό εναντίον μας, καταφέραμε να παραβρεθούμε και να θαυμάσουμε την καταπληκτική δουλειά που έκαναν οι συμμαθητές μας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Πάντα να έχετε πρόθεση και θέληση για τέτοιες δημιουργικές δραστηριότητες. Εγώ υποστηρίζω δυναμικά το οτιδήποτε κάνετε και έχει ως σκοπό την καλήτερη λειτουργεία μας, ως ομάδα που ενεργεί ενιαία, και όχι απλά ως πολλά άτομα που ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα. Συνεχίστε με όρεξη. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Motion,
    καλώς ήρθες στην παρέα του Blog.Ευχαριστούμε για την προτροπή και σε περιμένουμε να γίνεις και συ μέλος αυτής της συλλογικότητας που αναπτύσσεται στο σχολείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή