Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αποχαιρετισμός...

Οι παράπλευρες απώλειες της φετινής σχολικής χρονιάς - συνταξιοδοτήσεις - δυστυχώς χτύπησαν και τη δική μας πόρτα. Μια αγαπημένη φίλη και συνάδελφος, η Ειρήνη Λιβανού, πήρε την απόφαση να "κλείσει" αυτόν τον πετυχημένο κύκλο στο σχολείο μας, το σχολείο της Κοκκινιάς. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 19.00 θα συναντηθούμε στο σχολείο (Κεχαγιά 6), για να θυμηθούμε την κοινή μας πορεία. Σας περιμένουμε με χαρά, ο καθένας από τη δική του θέση-συνάδελφοι, μαθητές, φίλοι- να βοηθήσουμε όλοι μαζί σ'αυτή την προσπάθεια.

3 σχόλια:

  1. Αγαπημένη η Ειρήνη από τις εδώ αναφορές της..και ας μη την ξέρω προσωπικά! Από την άλλη ας λέμε και "ευτυχώς", τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο η Ειρήνη για πολλά άλλα ενδιαφέροντα και όμορφα.. Σωστά; Να είσαι πάντα καλά Ειρήνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, θα είμαι καθ'΄οδόν προς Γιάννενα. Εχετε την αγάπη μου, τις ευχές μου και την παράκληση να μη χαθούμε, Ειρήνη μας. Μακάρι πολλά παιδιά να είχαν δασκάλους σαν εσένα. Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Πολύ καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ευλογημένη η αδερφοσύνη μας",Ειρήνη,κι"ευλογημένος ο κόσμος που γεννιέται".Τα "χιλιάδες- μουσκεμένα-χιλιόμετρα" που περπάτησες-"ήλιος που χαρίζει φως".Το ξέρουμε,όσοι σε γνωρίσαμε πως δε θα λείπεις όταν "θα κατεβαίνει μια διαδήλωση στην οδό Σταδίου".
    Καλημέρα,Ειρήνη,"σου λέω και το πιστεύω".
    "δώρο ασημένιο ποίημα" η "Υποθήκη" του Ρίτσου-πάντα.
    Υ.Γ.Το που σε γνώρισα,"στη στήλη των κερδών το σημειώνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή